Je huid moet je hele leven lang meegaan en natuurlijk wil je dat ze er goed uitziet. In de loop der jaren wordt je huid blootgesteld aan een hele reeks interne en externe invloeden die het uiterlijk kunnen beïnvloeden, maar deze effecten verschillen voor elk individu en zelfs voor elke zone van onze huid. Het is dan ook de moeite waard om te investeren in een verzorgingsschema dat is afgestemd op de complexe behoeften van je eigen huid en die van niemand anders!

De intensieve anti-aging gezichtsbehandeling met een natuurlijk liftend effect, MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE, helpt om je huid er tot 90% jonger uit te laten zien*. Die kan alleen maar worden aangebracht door de vaardige en deskundige handen van de schoonheidsspecialiste. Aan de individuele behoeften van elke zone van onze huid wordt tegemoetgekomen met een ultra-gepersonaliseerde verzorging. Hier onthullen we fascinerende feiten en cijfers over deze heerlijke ervaring.

1962

Madame Galland creëerde haar Masque Modelant, het zelfverwarmende kleimasker in dit jaar. Het heeft dus nu de respectabele leeftijd van 55 jaar, een cultproduct. 

37 tot 42

graden Celsius is ongeveer de temperatuur die het masker, dat gemaakt is van klei en water, bereikt als het zichzelf opwarmt. Deze warmte opent de poriën zachtjes waardoor de voedende werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen voor een optimaal resultaat, voordat het masker op natuurlijke wijze afkoelt.

2

Speciale tools faciliteren de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE: De nieuwe applicator helpt om het “modellerend effect” nog gemakkelijker te bereiken, een natuurlijke lifting en dus nog betere anti-aging resultaten.

20

minuten is de optimale tijd die het 3A MODELLING COMPLEX ANTI-AGE DEFENCE nodig heeft om te kunnen toveren. De natuurlijke afkoeling van het masker sluit de poriën geleidelijk, kapselt de waardevolle werkstoffen in en creëert een onmiddellijk zichtbaar liftend effect.

10

behandelingsstappen vormen samen de unieke, efficiënte MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE, samen met 33 ULTIME PRO BOOSTER D'ACTIFS die zorgt dat de zorgvuldig geselecteerde werkstoffen sneller en dieper in de huid worden opgenomen.

90

minuten pure verwennerij jou, je kunt echt genieten met de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE, inclusief je persoonlijke huidanalyse en ons advies voor thuis.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom meer te weten over deze cultbehandeling en dit gezichtsmasker. Zoek een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt (->Link Institutsfinder) en probeer de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE zelf!          

 

* Verjongingsindex: de test is gebaseerd op de enkele applicatie van 3A COMPLEXE MODELANT DEFENSE ANTI-AGE bij 35 personen van 40–60 jaar onder klinisch-dermatologische omstandigheden; resultaat uitgedrukt in %; het algehele resultaat is gebaseerd op de gemiddelde resultaten voor een stevigere, egaal gemaakte, veerkrachtigere en soepelere huid.