Top
 
 
 

MIJN D-TOX WEEKENDRECEPTEN (ONTBIJT)

Een tweedaags d-tox voedingsprogramma om het gevoel van nieuwe adem te versterken en een pure glow van binnenuit te onthullen.

MIJN D-TOX OCHTENDDRANKJE

- 1 kop heet water (ongeveer 500 ml)
- 2 eetlepels appelciderazijn (onbewerkt,ongefilterd, met de azijnmoeder)
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepel geraspte verse gember
- ¼ theelepel kaneel

1. Verwarm het water.
2. Meng alle ingrediënten.
3. Laat 15 minuten trekken in het hete water.

MIJN ONTSPANNENDE, ZELFGEMAAKTE KRUIDENTHEE

- 1 kop heet water (ongeveer 500 ml)
- 1 theelepel kamille
- 1 theelepel citroenmelisse
- ¼ theelepel lavendel

Laat de ingrediënten 5 minuten in het hete water trekken.

OMEGA-3 & ANTIOXIDANTRIJKE ONTBIJTBOWL

- 3 eetlepels gemalen lijnzaad
- 2 eetlepels chiazaad
- 1 zeer rijpe banaan
- Een handvol bosbessen, bramen of andere bessen
- 250 ml kefir*

Meng in een grote kom, de kefir met het gemalen lijnzaad en chiazaad. Laat dit 10 minuten staan zodat de chiazaad zacht wordt. Snij de banaan in stukken, voeg ze samen met de bessen toe aan het mengsel en geniet van je ontbijt!

* Kefir is een gecultiveerde, gefermenteerde drank die hetzelfde smaakt als een yoghurtdrankje. Omdat kefir gefermenteerd is, kunnen mensen met een lactose-intolerantie het vaak wel verdragen. Kefir en yoghurt lijken erg op elkaar. Ze hebben allebei dezelfde romige, zure smaak en zijn traditioneel gemaakt van zuivel. Zij bevatten ook allebei heel veel eiwit, calcium, B-vitaminen, kalium en probiotica. Toch zijn er ook duidelijke verschillen. Kefir bevat meer eiwitten en meer probiotica. Kefir is ook dunner en kun je het best drinken. Yoghurt heeft een dikkere consistentie.

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
336,339