Top
 
 
 

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE: premium huidverzorging in de beste handen

De iconische gezichtsbehandeling die de kern vormt van Maria Galland Paris, onthult onze individuele schoonheid en verwent onze zintuigen met een echte holistische ervaring.

Hoe velen van ons beschouwen het aanbrengen van huidverzorgingsproducten als een manier om de natuurlijke energie en schoonheid die eronder liggen te onthullen?

Zo zag Madame Maria Galland het. Ze was een danseres die een succesvolle carrière achter zich had en ze geloofde dat het de unieke energie van vrouwen is die ons mooi en stralend maakt en dat het de taak van cosmetica is om die te onthullen.

Toen Maria Galland in 1962 haar Masque Modelant creëerde, koos ze voor een holistische aanpak in huidverzorging die het beste uit de wetenschap en de natuur combineerde. Het was onmiddellijk een succes bij klanten. Met nadruk op het onthullen van de natuurlijke schoonheid die in ons zit, vinden haar ideeën al meer dan 55 jaar weerklank bij haar klanten en hebben vandaag nog meer relevantie.

Natuurlijk gelift en stralend

De iconische en onlangs herziene MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE is een gezichtsbehandeling die de kern van het merk vormt. Het masker van minerale klei is gebaseerd op baanbrekende wetenschappelijke technieken en wordt aangebracht met modellerende technieken voor een natuurlijk liftend effect. Het verhit zichzelf en legt zich rond de contouren van het gezicht wanneer het warmer wordt. In de loop van 20 minuten opent het eerst de poriën om de opname van kostbare actieve essences en crèmes mogelijk te maken en verzegelt deze daarna in de doelgebieden.

Wanneer het masker wordt verwijderd, zijn de direct zichtbare resultaten spectaculair: tekenen van spanning en stress worden gladgestreken en de gelaatstrekken lijken opnieuw gedefinieerd. De huid lijkt natuurlijk gelift en ziet er jonger uit: jeugdig stevig en vol en met een gezonde uitstraling.

De premium kracht van bekwame handen

De behandeling gaat echter niet alleen over dermatologische verzorging met prestigeproducten. De MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE is de ultieme illustratie van de revolutionaire, zeer gepersonaliseerde methode van Maria Galland Paris die voorziet in specifieke individuele huidbehoeften. De combinatie van de kalmerende aanraking en modellerende bewegingen van de bekwame handen van de schoonheidsspecialiste met zeer effectieve werkzame stoffen die zone per zone worden aangebracht op het gezicht in mozaïekvorm is een methode die beantwoordt aan de specifieke individuele huidbehoeften van elke klant.

 
“Madame Maria Galland zei altijd tegen me: wij hebben goud in onze vingers. In de hand zit alle intelligentie, gevoeligheid en zachtheid van de persoon die de behandeling geeft.”

– Laurence Lombard, Trainer Maria Galland Paris

Aan het begin van elke sessie van 90 minuten leidt de schoonheidsspecialiste de klant door een grondige huidanalyse. De toepassingsfase zorgt voor echte verwennerij: de vloeiende bewegingen van de schoonheidsspecialiste met ervaren handen creëert een sfeer van ontspanning en vertrouwen terwijl ze de gladde klei modelleert; de klant wordt ondergedompeld in een rustige en harmonieuze stemming. Aan het eind van deze weldadige sessie biedt ze deskundige, individuele aanbevelingen voor de dagelijkse verzorgingsroutine thuis aan, gebaseerd op de levensstijl en de eet- en sportgewoontes van de klant.

De MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE vormt de kern van een schoonheidsbehandeling die een klassieke, gechoreografeerde dans vol energie, precisie en harmonie is. Het onthult de schoonheid in elke vrouw, van elke leeftijd, en creëert een ervaring die de klant vaker wil beleven.

 
“De huid is een mozaïek van zeer verschillende behoeften die met schoonheidsverzorging op maat bewaard moet blijven.”

– Madame Maria Galland

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
30,89