Top
 
 
 

Hoe kan je je huid laten stralen?

Alle geheimen worden hier onthuld! Wat als de anti-aging routine niet langer een geheim voor je is?

Het gaat niet alleen over ouder worden. Door vervuiling, uv-straling, stress, voeding en het hectische levenstempo van vandaag, is de huid het slachtoffer van duizend externe maar ook interne agressies. Toch bestaat er een schoonheidsroutine die je eenvoudig kan volgen voor een frisse, stralende en jonger uitziende huid. Wat als we onze huid zouden kunnen beschermen tegen tekenen van veroudering?

Interview met Isabelle de Luzan, schoonheidsspecialiste met ervaring in anti-aging, gevestigd in Poitiers.

Wat zijn de voornaamste zorgen van de klanten die je instituut bezoeken?

Deze gaan voor een groot deel over de kwaliteit van de huid en tekenen van huidveroudering. De klanten willen graag een vollere huid, die er gladder en jonger uitziet met ook meer uitstraling. Kortom: ze willen het verouderingsproces vertragen. Ik weet niet of dat de reden is dat ze het instituut binnenlopen, maar het is wat ze constateren als ze de deur weer uitwandelen. En dat zeggen ze mij!

De nieuwe LIFTING ABSOLUE JEUNESSE behandeling van Maria Galland Paris lijkt een ideale oplossing voor deze zorgen. Jij hebt deze behandeling tijdens de preview-fase kunnen testen. Waarom is het een innovatieve oplossing?

Door de snelle effectiviteit! Na de behandeling is het effect op de huid onmiddellijk zichtbaar. Ook het volledige protocol maakt de behandeling zeer innovatief: de combinatie van een manuele verzorging van de huid met doelgerichte massages die vermoeide gelaatstrekken weer vorm geven en het aanbrengen van producten met bijzonder werkzame stoffen. Het is niet zomaar een aanbrengroutine van crèmes, de klant krijgt een volledige behandeling. Dit protocol heeft als doel de klant te laten ontspannen, ver van de drukte van de buitenwereld, om de individuele schoonheid ook van binnenuit te verbeteren, maar ook om haar op langere termijn adviezen te bieden na de verzorging.

Wat bedoel je met adviezen op langere termijn?

Haar een reeks producten aanbevelen die een positieve werking hebben op lange termijn. Het 3-fasenritueel van de lijn LIFT'EXPERT van Maria Galland Paris (serum, crème en lisseur rides) verlengt de cabinebehandeling en dus ook het plezier! Deze zeer performante producten focussen op het verminderen van rimpels, de stevigheid en strakheid van de huid en op een egale teint. Klanten krijgen bovendien de juiste manieren aangeleerd om deze producten aan te brengen. Het beautyritueel start dus in het schoonheidsinstituut en wordt bij de klant thuis voortgezet.

Naast deze aanbrengroutine voor de producten van Maria Galland Paris, leer je je klanten ook gezichtsyoga-oefeningen aan. Waarom?

Gezichtsyoga maakt deel uit van de innovatieve routine van Maria Galland Paris. De technieken van gezichtsyoga helpen niet alleen de werking van de behandelingen te verlengen en te versterken, maar zorgen ook voor wat “me-time”. Ontspanning zorgt voor een stralende teint. Als je dit combineert met een professionele verzorging en goede voedingsgewoonten, krijg je fantastische resultaten!

Goede voedingsgewoonten... Omdat onze huid vaak weerspiegelt wat we eten?

Ja, voedingsgewoonten spelen een belangrijke rol voor de kwaliteit van onze huid.  Gezonde, gevarieerde en evenwichtige voeding vertraagt het verouderingsproces. We spreken regelmatig over suiker, want overdaad aan suiker versnelt de afbraak van elastine en collageen: twee eiwitten die de huid stevig en elastisch houden.

Kan make-up ook als hulpmiddel gebruikt worden voor een zacht subtiel lifting-effect van het gezicht?

Klanten weten dit niet altijd, maar er bestaan verschillende make-uptechnieken afhankelijk van het soort huid, de leeftijd en het gewenste resultaat: de meest geschikte producten, maar ook hoeveelheid, kleuren, manier van aanbrengen... we kunnen tips met hen delen voor een onmiddellijk facelift-effect!

Waarderen je klanten al deze tips en zijn ze zelf eigenlijk op zoek naar zo’n vergelijkbare tips?

Ja, ze staan hier zeker voor open, omdat wij huiddeskundigen zijn en ze weten dat ze ons kunnen vertrouwen. We spraken daarnet over innovatie. Maria Galland Paris is innovatief in haar globale aanpak: professionele verzorging, een assortiment van producten en relevante adviezen. Naast haar effectieve producten levert het merk concrete oplossingen voor een goede levensbalans en heeft het een belangrijke boodschap voor ons als experts: deel je kennis met de klanten om ze te helpen zich mooi en voldaan te voelen. Voor mij is dit een prachtige boodschap van goodwill.  

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
240,263