Top
 
 
 

Gezichtsyoga, beter dan een facelift?

Het is de nieuwste anti-aging rage in de wereld, maar wat is gezichtsyoga nu precies? Gezichtsyoga werd eind jaren 70 ontwikkeld door Catherine Urwitz en is een mix van Hathayoga (een van de populairste yogavormen) en schoonheidsesthetiek. Gezichtsyoga is een natuurlijker alternatief voor botox of plastische chirurgie en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de huid soepeler en jonger aanvoelt.

Hoe werkt gezichtsyoga?

Gezichtsyoga bestaat uit een reeks oefeningen die de gezichtsspieren ontspannen en verstevigen om de vorming van rimpels te voorkomen en deze zelfs te helpen verminderen. Door de spieren te ontspannen op plaatsen waar we de neiging hebben ze te spannen, zoals bij de kaken, de wenkbrauwen en het voorhoofd, kunnen we de rimpels hier beperken. Aangezien onze gezichtsspieren geen gewichten kunnen heffen of in een sportschool kunnen trainen, kunnen wij er druk op uitoefenen met onze vingertoppen of bepaalde gelaatsuitdrukkingen aannemen om de spieren te stimuleren en versterken.

Het is een perfecte aanvulling op je schoonheidsproducten voor thuis en een anti-aging boost voor je huid. Ben je klaar om te stretchen?

Elke dag, wanneer je je klaarmaakt, neem je 2 minuten van je tijd om je dagelijkse gezichtsyogasessie toe te voegen aan je ochtendritueel met een reeks diepe ademhalingsoefeningen. Je zal zien dat de tekenen van veroudering verminderen. Bovendien is het een ideale gelegenheid om wat tijd voor jezelf te nemen: een korte pauze en een ideaal ontspanningsmoment voor je aan je dag begint.

Je kan altijd naar deze video's voor gezichtsyoga kijken of vraag aan je Maria Galland Paris-schoonheidsspecialiste om je te laten zien hoe dit werkt.

Videoseries van gezichtsyoga

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

ZATERDAG / ZONDAG: Geniet van de resultaten en maak er een fantastisch weekend van!

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
237,275