Top
 
 
 

Geheel nieuwe MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE: vanuit het perspectief van de klant

Niet zomaar een gezichtsbehandeling: onze schoonheidsredactrice geniet ervan en onthult de holistische ervaring van een vernieuwde klassieker.

Hoewel het digitale tijdperk ons tijd bespaart omdat we toegang hebben tot e-mails en contact kunnen houden met vrienden, blijkt dat we toch steeds meer behoefte hebben aan down time van deze “always on”-cultuur en de eisen die werk en privé met zich meebrengen. Dat betekent: onszelf verwennen met speciale sessies “me time”. Voor sommigen is dat ongestoord een boek lezen, voor anderen is dat meditatie of een lang bad nemen. Maar wat als u van 90 minuten totale verwennerij zou kunnen genieten? Dit is de hemelse tijd met de nieuwe MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE van Maria Galland Paris, die momenten van pure ontspanning en een verjongde huid belooft en ik ben de gelukkige die dat vandaag mag testen! Ik ben benieuwd wat de volgende 90 minuten zullen brengen en hoe ik me zal voelen wanneer het voorbij is!

Een perfecte huid, op maat gemaakt

International trainer Esther van Meer van Maria Galland Paris begroet me en merkt meteen dat ik een paar problemen heb met mijn huid. Na een grondige huidanalyse geniet ik van het welkomstritueel van een korte rugmassage, de perfecte manier om te beginnen ontspannen en de stress van mijn dagelijks leven achter te laten.

Mijn “me time” is begonnen en ik maak het mezelf gemakkelijk op de behandeltafel. Na de reiniging krijg ik een peeling voor mijn gezicht en hals, om dode cellen weg te halen. Nu is mijn huid klaar voor de 33 ULTIME PRO BOOSTER D'ACTIFS. Men heeft me gezegd dat dit een product is dat exclusief in de cabine wordt gebruikt en een rijke mix van peptiden en fosfolipiden bevat. Dit werkt als een katalysator, waardoor de huid meer doorlaatbaar wordt zodat de actieve stoffen in de essences en producten die later gebruikt worden, echt kunnen doordringen in de bedoelde huidlagen.

Tijdens de zachte, liftende massage die dan volgt, val ik bijna in slaap: de bewegingen van de schoonheidsspecialiste hebben een heerlijk kalmerend effect wanneer ze de 5B CRÈME SUPER RÉGÉNÉRATRICE op mijn gezicht aanbrengt. “Ik werk van onder naar boven wanneer ik de crèmes aanbreng, naar het voorhoofd toe”, zegt ze. “Dit helpt om de huid en de spieren te liften. Het is een door de tijd bewezen klassieke techniek.”

 
“Ik werk van onder naar boven wanneer ik de crèmes aanbreng, naar het voorhoofd toe. Dit helpt om de huid en de spieren te liften.”

Tijdens de gehele behandeling staat Esther naast me. “Het maakt deel uit van de persoonlijke filosofie van Madame Galland als voormalig professionele danseres. Zitten is slecht voor de rug en de houding”, legt ze uit. En ze houdt altijd één hand op mijn schouder, “om je gerust te stellen zodat je jezelf veilig kunt voelen.”

Vervolgens worden verschillende essences als een mozaïek aangebracht op mijn voorhoofd, neus, kin en wangen, op basis van de huidanalyse die Esther eerder maakte. Mijn voorhoofd moet meer stralen, mijn wangen hebben hulp nodig om te verzachten en hyaluron zal de huid rond mijn ogen voller maken.

Mijn gezicht wordt dan verwend met een royale laag “buffercrèmes”. Esther brengt de beroemde minerale pasta, 3A MODELLING COMPLEX ANTI-AGE DEFENCE, aan op mijn gehele gezicht en hals met dezelfde liftende beweging die van de kaaklijn naar het voorhoofd beweegt om net zoals in het begin het natuurlijke liftende effect te creëren. Alleen mijn neusgaten en mondzone zijn uitgesloten zodat mijn huid elke druppel van de eerder aangebrachte, rijke, regenererende essences kan absorberen. Het masker is luchtdicht zodat de poriën beter opengaan om de werkstoffen te absorberen. De 3A MODELLING COMPLEX ANTI-AGE DEFENCE verwarmt zichzelf geleidelijk van 37 tot 42 graden warm. Je voelt dat het de contouren van je gezicht lichtjes modelleert. Terwijl dit inwerkt – 20 minuten – trakteert Esther me op een handmassage (zalig ontspannend!).

Nu is het tijd om het masker te verwijderen: het komt er gemakkelijk in één stuk af en ik voel er niks van. En als laatste deel van de behandeling brengt Esther serum, oogcrème, dagcrème en een primer aan om mijn nieuwe stralende huidtint te perfectioneren. Klaar!

Mijn persoonlijke conclusie

Ik was verbaasd door de uitgebreide huidverzorgingsstappen, crèmes en essences, en de speciale liftende manuele massagetechnieken waaruit MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE bestaat. Maar deze complexiteit is wel zinvol: mijn huid ziet er jonger, gezonder uit en lijkt gelift. Terug op kantoor krijg ik verschillende complimentjes over mijn frisse teint ... Wat ik vooral prettig vond aan de behandeling was de holistische aanpak. Dankzij de massages voel ik me volledig ontspannen in lichaam en geest. Aan dit gevoel zou ik absoluut kunnen wennen!

Esther van Meer komt uit Nederland en is sinds 1998 instructeur en trainer bij Maria Galland Paris. Ze is gekwalificeerd schoonheidsspecialiste en traint anderen in heel Europa. Ze is ook betrokken bij de ontwikkeling van producten en behandelingen.
Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
25,64