Top
 
 
 

Een lift nodig? Begin met je make-up!

Enkele make-up tips zijn voldoende om je een natuurlijke, elegante en jeugdige uitstraling te geven. Specifieke kleuren en accenten helpen je gezicht een optisch lifting-effect te geven.

Hier zijn 3 eenvoudige stappen voor een onmiddellijk lifting-effect.

  1. 1. LIFTING-EFFECT voor je ogen!
    De oogcontourzone is het gevoeligste en meest rimpelgevoelige gedeelte van je gezicht en kan je leeftijd verraden! De ogen laten als eerste sporen van vermoeidheid en ouderdom zien, van rimpels en fijne lijntjes tot donkere kringen en walletjes. Trek een scherpe lijn langs de wenkbrauwen en benadruk je look met een oogpotlood om je oogleden te liften. Je ogen lijken natuurlijker, groter en opener.
  2. 2. LIFTING-EFFECT met je highlighter!
    Gebruik een highlighter om je lijntjes te verzachten. Gewoon langs de rand van je wenkbrauwen aanbrengen, onder de ogen, op de wangen en boven de lippen en vervolgens met je vinger uitwrijven voor een subtiele maar krachtige glow.
  3. 3. LIFTING-EFFECT van je contouren!
    Gebruik zonnepoeder en blush op je jukbeenderen voor extra gedefinieerde contouren in een recordtijd. Scherpere jukbeenderen slanken af en zorgen voor een onmiddellijk jongere uitstraling.

Klik hier om de volledige Lift'up make-up tutorial te bekijken en vraag je Maria Galland Paris-schoonheidsspecialiste om meer tips & tricks te laten zien voor een perfect liftingeffect thuis!

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
238,271