Top
 
 
 

De ultieme schoonheidsafspraak

Lift je huid en verzet je zinnen met een uniek, exclusief LIFT'UP YOUR BEAUTY Atelier van Maria Galland Paris.

Een speciaal evenement waar een mooie huid centraal staat en dat verder gaat dan louter huidverzorging en waar je onze holistische aanpak, Méthode Beauté Active, kunt ontdekken, die de schoonheid van elke vrouw beschermt en onthult.

Je ontmoet er de professionele schoonheidsspecialisten van Maria Galland Paris voor een kleine bijeenkomst, waar je de schoonheidskneepjes van het vak leert zodat je huid er ook thuis jeudig uitziet. Dit schoonheidsmoment is niet alleen een goede manier om bij te leren over de verouderingsmechanismes van de huid, maar ook om volledige schoonheidsrituelen te leren en te weten te komen hoe je je dagelijkse gewoonten snel kunt aanpassen, zodat je huid er het hele jaar door gezond uitziet.

Een gepersonaliseerde schoonheidspauze

Online instructiefilmpjes zijn zeker handig, maar er gaat niets boven een fysieke interactie met schoonheidsprofessionals. Tijdens het LIFT'UP YOUR BEAUTY Atelier zal een schoonheidsspecialiste van Maria Galland Paris je advies geven over hoe je de beste liftende resultaten verkrijgt, en dit niet alleen met de hoogwaardige producten en professionele behandelingen, maar ook met een algemeen betere levensbalans.

Eerst kom je te weten hoe je huid veroudert en hoe je dat proces kunt vertragen, door middel van verschillende adviezen over verouderingspreventie. Daarna zal je schoonheid van binnenuit een boost krijgen, dankzij gezichtsyogaoefeningen die je in je huidverzorgingsritueel moet opnemen, tips hoe je de producten het best aanbrengt en inmasseert, en specifieke AGE CONTROLMG voedingsgewoonten zodat je huid er natuurlijk gezonder en voller blijft uitzien. Bovendien is het Atelier de perfecte gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere vriendelijke deelnemers en er zo een echte niet te missen ervaring van te maken.

Eersteklas experten

Waardoor onderscheiden de experts van Maria Galland Paris zich? Zij zijn er niet alleen voor schoonheidsbehandelingen; ze zijn opgeleid om vrouwen advies te geven over hun dagelijkse schoonheidsrituelen en deze aan te passen aan hun persoonlijke behoeften en levensstijl. Ze zijn je bron voor advies over een goede levensbalans, dat een perfecte aanvulling vormt op het schoonheidsregime van Maria Galland Paris, voor een allesomvattende benadering van schoonheid en welzijn.

Hoe meer, hoe leuker

Plan wat me-time in en schrijf je in voor je persoonlijke LIFT'UP YOUR BEAUTY Atelier. Of nog beter, breng je vrienden mee en maak er een wellnessdagje van! Het is een rustgevende adempauze van je dagelijkse stressfactoren en een manier om met vrienden af te spreken. Je vertrekt weer met een glanzende huid en een persoonlijke toolkit met schoonheidtips en -trucjes die je thuis elke dag kunt gebruiken!

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
313,383