Top
 
 
 

De plaats waar schoonheid centraal staat!

Mis de LIFT'UP YOUR BEAUTY Ateliers van Maria Galland Paris niet

MERCI BEAUCOUP aan de eerste, fantastische vrouwen die deelnamen aan de LIFT'UP YOUR BEAUTY Ateliers van Maria Galland Paris! Goedgehumeurd, met een strakke huid en boordevol tips & tricks voor een tijdloze en stralende huid elke dag van het jaar, zo vertrok iedereen naar huis.
De Ateliers vormen integraal deel uit van de unieke, holistische aanpak van schoonheid door Maria Galland Paris. Een revolutionaire methode die tot zichtbare resultaten leidt dankzij behandelingen, producten en een goede levensbalans.
Deze unieke ervaring is beschikbaar in een Maria Galland Paris schoonheidssalon bij jou in de buurt. En weet je wat nog meer? Het is gratis! Een oprecht geschenk voor jou van onze schoonheidsspecialisten.

WAT JE KAN VERWACHTEN

Deze LIFT'UP YOUR BEAUTY Ateliers zijn de perfecte aanvulling op de behandelingen en producten van Maria Galland Paris. Ze werden ontworpen om hun liftende werking en focus op levensbalans te optimaliseren zodat innerlijke schoonheid wordt versterkt.
Tijdens de Ateliers leert een Maria Galland Paris beauty expert je hoe de huidverzorgingsproducten te gebruiken, hoe evenwichtig te eten voor een stralende en jong uitziende huid en hoe de gezichtsyoga oefeningen uit te voeren.  

Invitation Maria Galland

Je vertrekt naar huis met informatie over de verouderingsmechanismen van je huid en wat je kan doen om je huid gezond te houden. Elk Atelier omvat tips die je thuis dagelijks kan toepassen. Daarnaast vormen ze eveneens een zeldzaam moment van informatie-uitwisseling en bijscholing samen met andere gelijkgestemde vrouwen.
Het doel van de ateliers is niet alleen bijleren, maar ook plezier maken!

JE HOORT HET HIER EERST...

Schoonheidsspecialiste bij Maria Galland Paris, Virginie Haddad van het Beauté Attitude Institute in Sucy-en-Brie, verwelkomde 17 klanten voor een onvergetelijke ervaring. Virginie presenteerde niet alleen de basistechnieken van Maria Galland Paris, maar ging ook dieper in op liftende make-up. Haar klanten genoten vooral van de leuke gezichtsyoga, het producttoepassingsritueel en de doe-het-zelf make-up tips.

De vrouwen hebben van hun Atelier-ervaring genoten. Lees mee:

"Ik ben overtuigd van de gezichtsyoga effecten! Nu alleen nog oefenen!"

"Bedankt voor dit geweldige moment van kennis en plezier. Ik heb zo veel bijgeleerd!”

"Bedankt voor dit dynamisch atelier. Rimpels zullen binnenkort slechts een vage herinnering zijn!"

 "Ik was al fan van de Maria Galland Paris producten, maar dankzij deze workshop heb ik de juiste rituelen geleerd om de werking van de producten te vergroten. Een dikke merci!"

Ben je op zoek naar een allesomvattende aanpak van je beautyritueel? Trakteer jezelf dan op een LIFTING ABSOLUE JEUNESSE-behandeling. Woon een Atelier bij, leer hoe je LIFT'EXPERT thuis kan gebruiken en krijg beautytips en voedingsadvies.

Ben je geïnteresseerd in een gratis LIFT'UP YOUR BEAUTY Atelier? Meld dit dan bij een Maria Galland Paris schoonheidsinstituut van jouw keuze.

Tot binnenkort voor deze onvergetelijke schoonheidservaring!

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
323,334