Top
 
 
 

All about eyes: de do’s en don’ts in oogverzorging

Volg deze belangrijke regels voor oogverzorging op om de geheimen van een zichtbaar helderdere, gezondere en jonger ogende huid te ontdekken.

Als je bedenkt dat je 10.000 keer per dag met je ogen knippert, op elk moment 22 spieren gebruikt en dat de huid rondom je ogen delicaat is, is het niet verwonderlijk dat deze zone de eerste is waar tekenen van veroudering te zien zijn. Geen reden om te piekeren want deze do’s en don’ts houden die zone fris en gezond: 

Laat make-up’s
nachts niet zitten

Zelfs de beste make-up kan de huid belasten. Gebruik 65A LOTION DÉMAQUILLANTE YEUX om alle oogmake-up te verwijderen, inclusief waterproof producten,na afsluiting van je dag of voor je je schoonheidsslaapje doet.

Wees zacht voor je huid

Of je nu dept, veegt of masseert: er is maar één regel. Wees zacht voor je huid en vermijd om te hard te wrijven of te trekken.

Niet haasten

Oogcrèmes, serums en gels hebben tijd nodig om in te trekken: geef je producten minstens één minuut de tijd.

Vraag het aan een expert

Vraag een  professionele schoonheidsspecialiste om een oplossing te vinden die aan jouw behoeften voldoet en zet je huid op het juiste pad met een gerichte oogbehandeling zoals SOIN MASQUE MODELANT YEUX van Maria Galland Paris.

Stel anti-aging-behandelingen niet uit

Voorkomen is beter dan genezen. Een set zoals POCHETTE REGARD SUBLIME MILLE zal fijne lijntjes behandelen nog voor ze verschijnen.

De anti-aging set bevat 1020 CRÈME CONTOUR DES YEUX MILLE, 1000 CRÈME MILLE en 65A LOTION DÉMAQUILLANTE YEUX voor een zichtbaar jeugdiger uiterlijk

Werk in laagjes

Eén crème kan niet aan al je behoeften voldoen. Gebruik een oogcrème bij je dagelijkse gezichtscrème om de nodige verzorging te bieden aan de delicate zone rond je ogen. Kijk uit naar producten van hoge kwaliteit zoals de sets POCHETTE REGARD FABULEUX REGENERATION of POCHETTE REGARD MAGNIFIQUE HYDRATATION - nu in een exclusieve verpakking, ontworpen door een Franse kunstenaar die je zo naar Parijs voert -.

De verjongende set bevat 93 CRÈME NUTRI-CONTOUR, 5A CRÈME RÉGÉNÉRATRICE CELLULAIRE en 65A LOTION DÉMAQUILLANTE YEUX met een voedende werking om fijne lijntjes en rimpels te verzachten.
De diep-hydraterende set bevat 100 HYDRA LIFT YEUX, 96A CRÈME HYDRA INTENSE PLUS en 65A LOTION DÉMAQUILLANTE YEUX voor een gehydrateerde, soepele huid

Vergeet je zonbescherming niet

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kan blootstelling aan zonlicht “tot 90% van de zichtbare veranderingen veroorzaken die gewoonlijk aan veroudering worden toegeschreven”. Zonbescherming zoals 193 SOIN PROTECTEUR VISAGE is absoluut noodzakelijk, vooral rond de ogen, om fijne lijntjes en rimpels te vermijden. Die verschijnen als eerste rond je ogen omdat de huid hier zo dun is.

Wees vooral kieskeurig

Welke huidverzorging je kiest maakt verschil, wees dus kieskeurig. Maak een afspraak met een professionele Maria Galland Paris schoonheidsspecialiste om te weten te komen wat je huid nodig heeft en waarom. Volg dan de adviezen van deskundigen om uit te vinden welke producten voldoen aan je individuele behoeften met hoogwaardige werkzame stoffen.

Vergeet de basis niet

526 BASE FARD À PAUPIÈRES zorgt voor een egaal oppervlak, langdurige resultaten voor je oogmake-up en heeft nog een tweede taak als highlighter. Maak de look af met de limited edition 522 MASCARA INTENSE en 524 LE CRAYON YEUX INFINI WATERPROOF in lavendelkleur uit de nieuwe lente-/zomerlook 2018 MACARONS DE PARIS.

Dit zou je ook kunnen interesseren:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK
191,194