Geachte bezoeker, hartelijk welkom op onze website. MARIA GALLAND INTERNATIONAL GMBH is blij met uw bezoek en uw interesse in onze producten en methoden.

Maria Galland International GmbH, Wintrichring 58, 80992 München, hecht, als beheerder van de website van MARIA GALLAND, grote waarde aan bescherming en beveiliging van uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, verwerken en bewaren uw persoonsgegevens volgens de geldende Wet bescherming  persoonsgegevens  (Wbp) van de Europese Richtlijn bescherming persoonsgegevens en de Duitse Telecommunicatiewet (TMG).

MARIA GALLAND International GmbH garandeert dat uw informatie volgens de geldende Wet bescherming persoonsgegevens vertrouwelijk wordt behandeld.

Contactformulier

Mocht u contact met ons willen opnemen over het contactformulier, dan moet u uw naam en uw e-mailadres invullen en aangeven wat u wilt weten.

Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij de benodigde gegevens en de eventueel vrijwillig door u opgegeven persoonsgegevens verzamelen en deze alleen gebruiken voor zover dat nodig is om uw vragen te beantwoorden.

Logbestanden van de webserver

Als u onze website bezoekt, worden het IP-adres van de door u gebruikte computer, eventueel uw gebruikersnaam, gegevens en tijdstip van uw bezoek, het door u opgevraagde  adres van de website voor de door u gewenste informatie (URL) en het type en besturingssysteem van de door u gebruikte internetbrowser automatisch opgeslagen in een protocol bestand. De opslag van deze zogeheten logbestanden van de webserver is om technische redenen en voor de veiligheid van het systeem beslist noodzakelijk. De gegevens worden uitsluitend  anoniem geanalyseerd voor statistische doeleinden en om de kwaliteit van onze website te verbeteren. De logbestanden van de webserver worden niet gelinkt aan de persoonsgegevens van een natuurlijke persoon. En vooral worden de logbestanden van de webserver niet gekoppeld aan andere gegevensbronnen en in geen geval aan uw registratiegegevens.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes, die een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt; deze worden  opgeslagen om later te worden opgehaald. Wij gebruiken eigen cookies in de vorm van zogeheten session-identifiers. Door deze cookies is onze website in staat uw computer uit meerdere bezoeken te herkennen. Voor sommige functies van onze website is het gebruik van deze cookies beslist noodzakelijk, bijvoorbeeld om u de werking van het winkelwagentje duidelijk te maken. Daarbij gebruiken wij de cookies alleen voor de momenten dat u onze website bezoekt. Na het beëindigen van uw bezoek en het stoppen met het gebruik van de door u ingeschakelde internetbrowser worden de cookies automatisch gewist. Bovendien kunt u zelf uw internetbrowser ook zo instellen dat deze geen cookies toelaat (installeert) of u een bericht stuurt, zodra cookies geïnstalleerd worden.  De procedure om cookies uit te schakelen, kunt u meestal vinden onder de “helpfunctie”  van uw internetbrowser. Toch wijzen wij u erop dat de werkwijze van onze website in dit geval soms alleen beperkt beschikbaar is.

Sociale netwerken

Onze website gebruikt social plugins van verschillende sociale netwerken. Als u een sociaal netwerk bezoekt, wordt uw activiteit op onze website ook doorgestuurd naar sociale netwerken, zoals bijvoorbeeld facebook.

Als u bij uw bezoek aan onze website bij een sociaal netwerk bent ingelogd, voegt dit sociale netwerk deze informatie toe aan uw profiel. Ook wanneer u contact maakt met één van de social plugins, wordt deze informatie naar het sociale netwerk doorgestuurd. Mocht u uw persoonsgegevens niet willen doorsturen, log dan uit op uw sociale netwerken, voordat u onze website bezoekt. Wij hebben geen invloed op het verzamelen en overdragen van gegevens door social plugins. Leest u daarvoor de richtlijnen voor gegevensbescherming van deze sociale netwerken en laat u informeren over  het gebruik van het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens, over de rechten die u heeft en hoe u uw gegevens goed kunt beschermen. 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

 

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Uw toestemming voor  registratie en opslag van uw IP-adres kan altijd, ook voor de toekomst worden ingetrokken. In het kader van de discussie over het gebruik van analyse tools met volledige IP-adressen, willen wij u erop attent maken, dat de website Google Analytics, als hieraan het woord „anonymizeIp()“ wordt toegevoegd, de IP-adressen alleen ingekort registreert en opslaat, om een rechtstreeks verband met persoonsgegevens uit te sluiten.

Het gebruik van Google Maps

Deze website gebruikt Google Maps om een plattegrond te presenteren. Google Maps wordt door Google Inc.,1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA geëxploiteerd. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met registratie, bewerking en het gebruik van de automatisch opgeslagen en door u opgegeven data door Google, inclusief  zijn vertegenwoordigers of derden.

De gebruiksvoorwaarden voor Google Maps vindt u onder  het kopje “gebruiksvoorwaarden voor Google Maps”. Uitgebreide details vindt u onder het opslagmedium van Google. de: 

Informatie & annulering van akkoordverklaringen.

Wij verstrekken u graag op elk moment kosteloos en rechtstreeks informatie over uw persoonsgegevens, die bij ons zijn opgeslagen. Als u uw gegevens wilt corrigeren, blokkeren of verwijderen of als u vragen of opmerkingen heeft over de bescherming van uw persoonsgegevens, willen wij u deze gegevens graag verstrekken.

U kunt desgewenst uw persoonsgegevens altijd herroepen voor nu en in de toekomst, ook als u reeds toestemming heeft verleend om ze te gebruiken. Stuur daarvoor een schriftelijke verklaring naar Maria Galland International GmbH, Wintrichring 58, 80992 München of mail naar het volgende adres: ab(at)buglkollegen.de. Andere contactmogelijkheden vindt u in het colofon .

Toezichthouder voor gegevensbescherming

De toezichthouder voor gegevensbescherming van Maria Galland International GmbH, Alexander Bugl, vindt u bij ab(at)buglkollegen.de, Bugl & Kollegen GmbH, Eifelstrasse 55, 93057 Regensburg – Duitsland.

Wijzigingen voorbehouden

Wij behouden ons het recht voor deze verklaring te allen tijde te wijzigen. Hiervoor is geen juridische grondslag of een ander formeel recht vereist tegenover of in opdracht van een andere partij.