Top
 
 
 

INSTANTS DE PLÉNITUDE

Verwen jezelf met een ontspannende en verfrissende behandeling voor het hele lichaam. Laat de drukte van alledag even achter je en tank nieuwe energie.

Deze weldadige behandeling biedt je de perfecte pauze van je dagelijkse drukke leven. Een waar gevoel van geluk. De op maat gemaakte behandeling voor het hele lichaam bestaat uit een speciale selectie van producten die je geweldige voordelen beloven. De focus ligt op volledige verwennerij om je hele lichaam te laten ontspannen, met een gladde en perfect verzorgde huid. Sensuele geuren laten je helemaal op je gemak voelen en stimuleren je zintuigen. Echt ontsnappen en jouw moment van vredige geluk.

  • Speciaal op maat gemaakte behandeling voor het hele lichaam
  • Ontspanning en tot rust komen
  • Sensuele geuren
  • Zalige lichaamsmassage
  • 60-90 min.

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

Wil je deze behandeling boeken? Een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt vinden:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK