Top
 
 
 

LIFTING ABSOLUE JEUNESSE

Een 100% manuele liftende behandeling die bewezen en direct zichtbare resultaten biedt in 75 minuten.

De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor LIFTING ABSOLUE JEUNESSE, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

  • Een 100% manuele massage
  • Vollere, stevigere huid, minder rimpels & gedefinieerde contouren
  • Aandacht voor de voornaamste probleemzones
  • 75 min

* Liftende index: testresultaten gebaseerd op een gebruikersproef met 30 personen (leeftijd 40-60) na eenmaal ondergaan van de LIFTING ABSOLUE JEUNESSE-massage onder dermatologische omstandigheden. Gemiddelde van de individuele resultaten met betrekking tot een voller, steviger aanzien van de huid, verminderde rimpels en meer gedefinieerde gezichtscontouren. Resultaten uitgedrukt in %.

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

Wil je deze behandeling boeken? Een Maria Galland Paris-schoonheidssalon in je buurt vinden:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK