Top
 
 
 

D-TOX PEAU NEUVE

State-of-the-art-behandeling D-TOX PEAU NEUVE.

Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid. 
Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

  • De huid lijkt stralender: 100%
  • Onvolkomenheden lijken verminderd: 100%
  • De huid voelt zuiverder: 100%
  • De huid voelt ontgift: 100%*

*Zuivere huid-index. Testresultaten gebaseerd op een gebruikersproef met 20 personen (vrouwen en mannen van 20-50 jaar) na eenmalige toepassing van de behandeling D-TOX PEAU NEUVE onder dermatologische omstandigheden. Gemiddelde van de individuele resultaten gebaseerd op volgende criteria: de huid lijkt stralender, onvolkomenheden lijken verminderd en de huid voelt zuiver en ontgift. Resultaten uitgedrukt in %

BEAUTYRITUEEL THUIS

BEAUTYRITUEEL THUIS

WIL JE DEZE BEHANDELING BOEKEN? EEN MARIA GALLAND PARIS-SCHOONHEIDSSALON IN JE BUURT VINDEN:

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK