Top
 
 
 

Gezichtsbehandelingen

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris.
Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt je huid voor op de behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

Hier zijn vier uitstekende redenen om vandaag nog een professionele gezichtsbehandeling te boeken in een schoonheidssalon of spa van Maria Galland Paris:

Onmiddellijk zichtbare resultaten

Zelfs na de eerste behandeling worden de fijne rimpeltjes minder, je huid gladder en komt je ware schoonheid naar boven. Het is de moeite waard om deze geweldige resultaten te behouden met een regelmatig en professioneel behandelprogramma, op maat voor jou, door een ervaren schoonheidsspecialiste van MARIA GALLAND PARIS.

Efficiënte behandeling

De unieke massagetechnieken in de gezichtsbehandelingen herstellen het evenwicht en de energie van de huid, minimaliseren fijne rimpeltjes en onthullen een nieuwe glow.

Individueel advies

Een grondige analyse van de behoeften van je huid die vervolgens worden aangepakt met individuele, op maat gemaakte behandelingen en verzorgingsproducten.

Tijd voor jezelf

Tijdens je behandeling kan je je ontspannen en uitrusten, wetende dat je in deskundige handen bent. Een mooie, allesomvattende ervaring die zowel je huid als je hele lichaam zal revitaliseren.

Onze ultragepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken.

Meer lezen

       

De Anti-Aging Experts

 

De Beauty Essentials

 

De Specialisten

 

Ontspan en verwen jezelf met één van onze behandelingen voor het hele lichaam.

Meer lezen

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK