Top
 
 
 

BEHANDELINGEN

Behandelingen zijn de basis van onze beauty  methode. Onder de vakkundige handen van onze schoonheidsspecialisten wordt de vitaliteit van de cellen gestimuleerd en de energie van de huid weer in balans gebracht. Wij onthullen de schoonheid van uw huid door al in de eerste behandeling te zorgen voor onmiddellijke en zichtbare resultaten.

 

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid met een gezichtsbehandeling van Maria Galland Paris. Een ontspannend massageritueel dat begint met een reiniging in de diepte en een peeling, bereidt je huid voor op de behandeling die daarna volgt. Deze eerste stappen zorgen voor een optimale opname van de werkstoffen door je huid.

 

Ontspan en verwen jezelf met één van onze behandelingen voor het hele lichaam. Massages, intensieve behandelingen evenals wellness en anti-cellulite programmaʼs, gladder maken en verkwikken van een vermoeide huid. Laat alles los, ontspan jezelf en kom weer in balans. Geniet van het gevoel van een gezonde en zijdezachte huid.

Instituten in je buurt

Vind de perfecte salon in je buurt voor een time out uit de routine van alledag. Schoonheidsspecialisten van MARIA GALLAND PARIS heten je overal ter wereld welkom in hun schoonheidsoases om je lichaam, geest en ziel te verwennen.

Onze topinstituten

Onze website maakt gebruik van cookies om je het best mogelijke resultaat te geven. Door gebruik te maken van onze site ga je hiermee akkoord. Zie ons privacybeleid voor meer informatie over cookies.

OK