MARIA GALLAND

Scheren zonder schrammen

Scheren zonder schrammen

Om te voorkomen dat scheren gepaard gaat met de nodige „schrammen en wondjes“, zijn er een paar eenvoudige trucs, die van het scheren een ‚kuur’ maken in plaats van een ‚plicht’.  

 

Belangrijk: de voorbereiding. De milde reinigungsgel met ronddraaiende bewegingen aanbrengen op uw gezicht en daarna royaal afspoelen met water. Dat zorgt er al bij de reiniging voor dat de baardharen zacht worden en dat de huid optimaal is voorbereid op het scheren.

 

Of u nu liever nat of droog scheert – daar bent u vrij in. De optimale volgorde is: wangen, hals, bovenlip en kin. Let op! Altijd scheren in de richting van de haargroei; ze spaart u de huid en voorkomt u ingegroeide baardharen.

 

Tot slot heeft uw huid weldadige verzorging nodig, bijvoorbeeld met FLUIDE HYDRATANT 901. De lichte crème verbetert de celvernieuwing en voorziet de huid intensief van vocht. Ideaal dus om haar te kalmeren en mooi zacht te maken. U zult het merken – en uw vrouw zal er blij mee zijn.

 

Wilt u nog meer doen voor uw huid? Geef haar dan een fris gevoel met de producten van HOMME GALLAND, die allemaal op elkaar zijn afgestemd: DÉFATIGANT YEUX 903, de verstevigende ooggel en , de glad makende anti-aging crème. zorgt ervoor dat elke douchebeurt een belevenis wordt.

 

Gebruikte producten

© MARIA GALLAND GmbH, 2017
Wettelijke informatie | Gebruiksaanwijzing | Databescherming