MARIA GALLAND

Bonjour et bienvenue!

Welkom in de wereld van MARIA GALLAND PARIS. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen.

 

Welkom in een wereld voor individualisten, met individuele verzorgingsprogramma’s van top tot teen. Tenslotte is geen huid hetzelfde, elke huid is net zo uniek als de mens zelf.

Daarom: leg de toekomst van uw huid in handen van specialisten – de ambassadeurs van schoonheid à la MARIA GALLAND PARIS!

Het begin van een uniek succesverhaal

Het begin van een uniek succesverhaal

Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid, sluit MARIA GALLAND in het begin van de jaren 60 perfect aan op de tijdgeest van die periode.

Lees er meer over ...

Schoonheidsinstituten en beautyfarms

Een plaats, die helemaal gewijd is aan schoonheid en een gevoel van welbevinden.

Een atmosfeer, die vriendelijk en vertrouwd is. De MARIA GALLAND-schoonheidsspecialist neemt u mee naar een wereld van totale rust en ontspanning en zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel kunnen regenereren.

Lees er meer over ...

Sollicitaties

Hier vindt u onze actuele vacatures

MARIA GALLAND PARIS is wereldwijd een succesvol bedrijf in cosmetica voor schoonheidsspecialisten. Start uw carrière bij MARIA GALLAND PARIS en word deel van het succes.

Lees er meer over ...

Wordt depositair

Wordt depositair van MARIA GALLAND!

U bent zelfstandig schoonheidsspecialiste en geïnteresseerd in het merk MARIA GALLAND PARIS? Als sterke partner ondersteunen en begeleiden wij u op uw weg naar succes en beantwoorden we samen met u aan de wensen van al uw klanten.

Lees er meer over ...
MARIA GALLAND wereldwijd

MARIA GALLAND wereldwijd

Vacatures

Vacatures

Hier vindt u onze actuele vacatures en alle belangrijke informatie.

© MARIA GALLAND GmbH, 2017
Wettelijke informatie | Gebruiksaanwijzing | Databescherming